Pogoji poslovanja

PODATKI O PODJETJU

Rösler d.o.o.
Rajšpova ulica 22
2250 Ptuj
Slovenija
DŠ: SI49034928
Matična številka: 5676037000
Telefon: 02 749 38 60
Email: info@rosler.si

Stranko zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje registracije žara. Uporabnik je ob oddaji registracije žara vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z registracojo potrdi svojo seznanjenost z njimi.

POGOJI SPLETNE STRANI

Če se strinjate s pogoji poslovanja potrjujete, da ste starejši od 16 let. Ne smete posredovati nobenih virusov ali katerekoli kode destruktivne narave. Če kršite katerega od pogojev, bomo takoj prenehali s storitvam vam.

SPLOŠNI POGOJI

Pridržujemo si pravico, da lahko kadarkoli spremenimo splošne pogoje poslovanja, zato jih večkrat preglejte. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli zavrnemo storitev iz kakršnegakoli razloga. Strinjate se, da ne boste reproducirali, podvojili, kopirali, prodali, preprodali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali kakršnega koli stika na spletnem mestu, prek katerega je zagotovljena storitev, brez izrecnega pisnega dovoljenja.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Rösler d.o.o. se zavezuje, da bo stranki še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:
- podatke o podjetju Rösler d.o.o. (ime in sedež podjetja, matična številka),
- kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
- rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop,
- pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s strankami.

TOČNOST, DOSTOPNOST IN AKTUALNOST INFORMACIJ

Ne odgovarjamo, če informacije, ki so na voljo na tej spletni strani, niso točne, popolne ali aktualne. Vsako zanašanje na gradivo na tej spletni strani je na lastno odgovornost. Ta stran lahko vsebuje nekatere zgodovinske podatke. Zgodovinske informacije, nujno, niso aktualne in so na voljo samo za vašo referenco. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino tega spletnega mesta, vendar vas nismo o tem zavezani obvestiti. Strinjate se, da je vaša odgovornost, da spremljate spremembe na naši spletni strani.

OBVEŠČANJE IN OBVEZNOSTI

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo registracijo žara, ki ste jo oddali pri nas. Po lastni presoji lahko prekličemo registracijo in vam ne pošljemo brezplačnega vrtljivega ražnja. V primeru, da prekličemo vašo registracijo, vas lahko poskušamo obvestiti, nismo pa k temu zavezani. Soglašate, da boste zagotovili aktualne, popolne in natančne podatke o registraciji žara na naši spletni strani.

VARNOST

Rösler d.o.o. uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov .

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Rösler d.o.o. navedene osebne podatke ob oddaji rezervacije uporabi za potrebe izpolnitve storitve in ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Več o varovanju osebnih podatkov si preberite tukaj.

KOMUNIKACIJA

Rösler bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če se uporabnik s tem strinja. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne,
- različni dogodki povezani z Weber akademijo žara

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Rösler izrecno spoštoval.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna stran weber.rosler.si in vsi podatki na njej so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Rösler se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne strani. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddane rezervacije, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica rezervacije vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te.

PRITOŽBE IN SPORI

Rösler d.o.o. spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov. Rösler se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, stranka lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@rosler.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Rösler d.o.o. bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil stranki, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Rösler si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču stranke.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Rösler, ki kot ponudnik storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ. Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.